Alla inlägg den 7 januari 2014

Av Ia Hornesjö - 7 januari 2014 15:01

I dag klockan 13.15 skulle matte och husse till Tumba veterinärklinik och besikta min lilla son. Ja han ska ju även få vaccination och bli id-märkt med ett sådant där stort läskigt nålstick i nacken. Jag ska inte följa med tycker matte, bättre att han får vara själv där. Men matte har berättat nu när de kom hem hur allt gick till.

När de kom dit så var de bara de, för veterinärerna hade rast och var ute med sina egna hundar. Klart att matte och husse var för tidiga, det är de ju alltid när de ska någon stanns.

Xanthos promenerade i alla fall in i väntrummet och undersökte det mesta. Efter ett tag så började det komma massa folk med hundar och katter och Xanthos la sig mellan husses fötter och bara kollade in alla, Men är man så söt som han är så vill ju alla hälsa och klappa på honom och det var väl okej tyckte han. Hundarna fick också nosa på honom och han tyckte inte att det var så farligt, fast den där stora risen var nog lite väl stor tyckte valpen och börjde skälla på honom.

Men så fick han då gå in till veterinären som heter Martina och hon var jättesnäll tyckte Xanthos, men det var innan hon stack honom första gången och det var inte roligt tyckte han. Men har var snäll ändå och gjorde inget för att bitas eller försöka smita utan han fogade sig i vad veterinären gjorde. Matte tog lite bilder som vanligt, så nu kan ni få se hur det gick till.

Han fick i alla fall mycket beröm av veterinäre och UA på allt, hon tyckte att han var en riktigt grann liten cockerkille och hon visste nog vad hon sa för hon var själv ägare av en massa taxar och ställde ut mycket. Så hon sa "klart att han ska stanna hos er", men tyvärr så finns det inte plats för en hane till på kenneln.

Olga

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards