Alla inlägg den 1 januari 2014

Av Ia Hornesjö - 1 januari 2014 09:52

Så har det nya året börjat. Matte tyckte nog att vi var lite väl morgonpigga denna dag. Vi somnade efter halv två i natt och då tyckte nog matte att vi borde kunna sova lite länge än till fem, men tji fick hon, vi var pigga då och ville ut och kissa, tyvärr så väcktes ju även Xanthos av att vi började röra på oss och då vill han inte vara kvar i sin hage. Husse var snäll och gick upp och släppte ut oss för att kissa och sedan släppte han ut Xanthos i köket och då var han nöjd i alla fall. Vi fick vår mat senare än vanligt och det gillades inte av vissa, så matte fick skynda sig upp ur sängen för att tysta ner de som skällde mest, men så när maten var uppäten så fick vi alla gå ut igen, vi tjejer på ena sidan och killarna på andra. Xanthos hade inte tid med att kissa och bajsa idag för han blev så lekfull med Nemo och jagade honom hela tiden, så när han kom in så sprang han snabbt och satte sig på köksgolvet och gjorde sina behov-.På eftermiddagen när matte var ute med Xanthos så var det kallt ute, så matte passade på att prova hans nya skinnpaj och det satt rätt bra, lite stor runt om men det växer han nog i snart.

 

Full fart var det på honom fast han hade täcke på sig och då betyder det att det sitter bra.

Vi har varit på promenad två gånger med husse och matte idag, först var det alla tre killarna, för Xanthos får inte följa med och sen var det vi fyra tjejer som fick gå samma runda som killarna hade gjort.

Matte hade tänkt att ta en runda till idag, men det blev så himla mörkt ute så hon hade ingen lust, så det fick bli tomten i stället.

Olga


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards